viernes, 25 de enero de 2008

Des del poder...

Poble de Berga, la teva lluita es inútil.

Què et pensaves? que podies canviar les coses? pobre innocent ... has posat en evidencia les llacunes del nostre sistema, però ja procurarem que això quedi ben oblidat, com altres fets semblants. Només faltaria que altres grups d’insurrectes se us ajuntessin demanat barbaritats com ara justícia i més seguretat al carrer, això seria un caos incontrolable i nosaltres volem viure tranquils i sense treballar gaire.

Primer de tot utilitzarem una maniobra de distracció, com que pel que fa a la violència i a la poca qualitat legislativa que no protegeix al ciutadà, no tenim excuses, desviarem l’atenció cap a temes on sigui més fàcil atacar-vos. Per exemple, el tema dels mossos. Mira que maltractar els nostres pobres cadellets tan ben plantats... aquesta discòrdia ens ha anat molt bé perquè la societat catalana es fes una idea del vostre caràcter de rebel·lió i indisciplina. No ens importa que les vostres protestes fossin la resposta a un abús d’autoritat cap a la ciutadania, ni que fa anys que el comportament policial ha estat qüestionable en moltes ocasions, i no només a Berga, ni tan sols que cada vegada sigui més evident per tothom, la seva incompetència, prepotència i covardia . Nosaltres només direm que els vau fer fora, que no els volíeu i que no els deixàveu treballar, però tot i això ells van actuar bé. Tenim proves contra això, ja que la primera trucada era inespecifica i va ser poc abans del crim (les anteriors les vam esborrar, evidentment).

I es que ens ho vau posar tan fàcil... què preteníeu dient "mossos on éreu?" quant mesos abans els fèieu fóra?, pensàveu que la gent tindria la suficient agilitat mental per llegir entre línies i interpretar que, el què realment volíeu posar de manifest, és que són molt bons per agredir a gent pacifica però quan hi ha problemes greus no apareixen? només hem hagut de repetir-ho reiteradament, d’una manera literal, perquè tothom cregués que no sabíeu què volíeu, com ja he dit, ha estat fàcil.

I això de manifestar-vos davant del jutjat, i clamar justícia. Des de quant el poble té dret a opinar? que estem en DEMOCRÀCIA!!!! que és això de la lliure associació? em sembla recordar que hi ha uns quants articles a la constitució que defensen aquest comportament però, qui se la llegeix la constitució?? diem que és antidemocràtic i punt, la gent s’ho creu tot.


Bé, un cop ja hem portat a tothom cap al nostre terreny, hem demostrat la innocència del cos policial amb les nostres proves irrefutables i unes quantes excuses més, anirem creant una imatge de Berga tan fosca com sigui possible, a hores d’ara crec que ja tothom sap que sou uns radicals anarquistes i independentistes perillosos i alguns crec que fins i tot parlaven de terroristes, tot va sobre els plans.


Però un poble unit sempre és perillós, té poder i pot aconseguir canvis. El següent pas és crear una confusió tal que els que són més fàcilment manipulables es separin del grup que té les idees clares i pensament independent (alguna cosa falla amb la qualitat educativa perquè encara hi hagi jovent capaç de pensar per ell mateix, ho haurem de revisar). Direm tonteries com ara que els responsables de tot són els organitzadors del concert, hi barrejarem ideologies polítiques i ho emmerdarem tot de tal manera que ningú es recordarà de perquè està lluitant. Animarem al grup manipulable a que es manifesti i es reveli. Farem publicitat de tot aquell que pensi com nosaltres volem que pensin i, encara que siguin quatre gats, en farem ressò com si en fossin centenars, i així crearem mala maror i divisió. Divideix i venceràs.
Mentrestant, els que estem al poder, ens anirem barallant entre nosaltres per fer veure que fem alguna cosa, es parlarà de treure alguna llei millor per calmar a la gent, però al final no es farà res. No ens posarem a treballar ara que venen les vacances?


I voilà!! ja només queda esperar que això passi de moda i així nosaltres també podrem descansar, perquè això d’anar tapant també cansa.

Per un moment ens avieu fet por, estàveu despertant la societat, però la societat té mandra, i amb la imatge que em creat de vosaltres, ja ningú us escoltarà. Aquest SISTEMA no falla mai. (i si falla ja ho amagarem)





P.D. això ho vaig rebre fa bastant temps i volia penjar-ho. No se sap qui ho ha escrit. Va ser escrit (si no recordo malament) arran de l'assassinat de Josep Maria Isanta per la Patum de l'any 2005

No hay comentarios: